L'Associació presenta una instancia a l'Ajuntament per places de càrrega i descàrrega i zones blaves al barri.
15.Mar.2013

La darrera Assemblea de l'associació, celebrada el passat 21 de febrer , es va acordar sol.licitar la creació de diverses zones de cárrega i descárrega, així com una nova zona blava i altres propostes de vialitat, que seguidament us exposem: Zones de cárrega i descárrega proposades:


Al parc de Vista Alegre, es proposen dues zones:
- carrer Josep Morató i Grau cantonada nord-oest del Parc , amb el carrer Vista Alegre ( a la zona del pare davant de l'Escola Bressol Castells i Cavallers n° 4 del c/Josep Morató i Grau).
carrer Olivera cantonada sud-oest del Parc, amb el carrer Josep Morató i Grau
(a la cantonada de I'aparcament Vista Alegre davant de la Fleca Aliu del carrer
Olivera).
Al carrer del Carme,
A la zona d'aparcament que hi ha al costat de la rampa de pujada a la Passera del Bisbe
Lorenzana.

Nova zona blava proposada:
Al carrer del Carme des del número 53 fins als Jardins de l' Infancia.

Proposta de realitzar un estudi per ampliar les zones d'aparcament de 15 minuts:
Proposem estudiar amb els técnics municipals, en quines zones puntuals es podria aplicar, l' aparcament de 15 minuts com la que hi ha davant de la camisseria Josep Mir
(avui Vedella Ben Criada), entre el carrer Onyar i el carrer Olivera.


Amb aquestes propostes es pretén millorar el servei logístic i la circulació vial del Barrí del carrer del Carme/ Vista Alegre i evitar les possibles infraccions del repartidors.

Com funciona Botigues de Catalunya
07.Mar.2013

Botigues de Catalunya es un portal d’informació orientat per als comerciants, associacions de professionals i botiguers de Catalunya, que ofereix a les associacions visibilitat i difusió de les seves activitats i esdeveniments.

Botigues de Catalunya sorgeix de la necessitat de connectar les associacions de comerç d’ambit local perquè comparteixin informació convertint-se en una plataforma per reforçar la comunicació i fer difusió de les accions de dinamització de les associacions de botiguers de catalunya.

L’objectiu es oferir una eina colaborativa per que aquests professionals i associacions, puguin compartir, ensenyar i colaborar entre ells, i assolir un objectiu comú, fomentar el consum en el comerç de proximitat i defensar el model comercial català.

En aquest ideari teòric, tenen cabuda el 99% de les associacions de comerç de Catalunya, i fruit d’això es l’èxit que ha assolit aquesta iniciativa.

És un Goig per Girona i el nostre barri tenir el riu així de ple cada dia.
07.Mar.2013

Les pluges caigudes entre el dia 5 i 6 de març han aconseguit que els rius de Girona, entre ells L'onyar, vagin quasi al 100% de la seva capacitat.

Seria per la ciutat i el nostre barri un goig tenir el riu així ple d'aigua cada dia. Per aconseguir-ho es tindria que arrivar un acord amb L'ACA  i  l'Ajuntament.

El TRIBUNAL CONSTITUCIONAL tomba el drecret de la Generalitat sobre els horaris comercials
28.Feb.2013
El Tribunal Constitucional (TC) ha admès a tràmit el recurs presentat pel Govern Espanyol contra el decret de la Generalitat sobre horaris comercials i ha suspès la vigència dels articles recorreguts, que blinda el model català davant la reforma liberalitzadora de l'executiu central.

El recurs presentat pel govern de Mariano Rajoy, ara admès a tràmit, es centrava en quatre articles del decret que l'executiu català va aprovar l'octubre passat, d'acord amb la llei d'horaris comercials aprovada pel Parlament de Catalunya el 2004, per blindar davant la reforma estatal de mesures liberalitzadores del comerç.

En el seu escrit d'admissió a tràmit del recurs, el ple de l'alt tribunal acorda també la suspensió de la vigència i aplicació dels articles impugnats, i dóna quinze dies a les parts perquè puguin presentar les al·legacions corresponents.

 
CITY PLAN GIRONA empeny l'associació
28.Feb.2013

CITY PLAN don a coneixa als més de 6.000 usuaris de girona i provincia  amb telèfons inteligens i també desde la seva web que; L'associació de Comerciants i serveis Carme Vista Alegre està en plena activitat amb una nova web.

L'acord arrivat amb CITY PLAN és que podem utilitzar els seu medi de difusió per qualsevol activitat o acte de la nostra Associació, totalment gratuita.

CITY PLAN

Concurs d'Aparadorisme i Decoració d'interiors de comerços
26.Feb.2013

L'Ajuntament de Girona convoca el novè concurs d'aparadorisme i decoració interiors en els diferents barris de la ciutat amb el principal objectiu d'implicar i promoure el comerç local.

Tema: Flors

Durada: del 11 al 19 de Maig 2.013

Inscripció; Associació de Comerciants del Carme i vista Alegre.

La bulleta d'inscripció al concurs es localitza a l'apartat de FORMULARIS de la web.

GIRONA TEMPS DE FLORS.
26.Feb.2013

L'associació de Comerciants i Serveis Carme / Vista Alegre participa enguany com a primer cop a l'exposició de GIRONA TEMPS DE FLORS.

Aquest és un pas més després de l'enllumenat de Nadal per integrar el nostre barri dins de l'activitat comercial i cultural de la nostra ciutat.

Breument s'informarà de la ruta, punts d'interes i emplaçaments per veure del nostre barri dins del complexe: GIRONA TEMPS DE FLORS.

La moneda RES s'activa als comerços del Carrer del Carme i Vista Alegre
26.Feb.2013

El RES introdueix als consumidors particulars gironins després de consolidar una xarxa d’establiments, entre altres,  al barri del Carme i Vista Alegre  on ja es pot pagar amb la moneda.  1€ = 1 RES.

El sistema de pagament amb RES, incentiva el consum i começ local i particularment del barri.

.

Inauguració de la web de l'Associació
28.Dic.2012

La web de l'Associació està ja activa i a disposició de tots el comerciants  del nostre barri per oferir els millors serveis a tot ciutadà que ens visiti.

Benvinguts a l'Associació de Comerciants Carme / Vista Alegre.

Llums Nadal
28.Dic.2012

Des de l' Associació de Comerciants i Serveis Carme Vista Alegre hem aconseguit que aquest any l'Ajuntament ens il·lumini els  nadals.

Pagines : 1   2   3   4   5   6   7   8   9