Cartell membre de l'Associaciˇ.
27.Mar.2013

L'Associació està estudiant  les diferents propostes pel rètol que identificarà el nostre comerç com Associat.

Tots els clients el podran identificar ràpidament i aprofitar qualsevol oferta que des de l'Associació o des de la Web es fa a cada comerç.

L'Associaciˇ presenta una instÓncia a L'Ajuntament per la retirada d'un "poste" de fusta al mig del carrer.
22.Mar.2013

En l'última reunió de Junta celebrada el 21 de març, entre altres, es va decidir fer una instància a l'Ajuntament demanant la retirada d'un "poste" elèctric que està al mig de la vorera del carrer del  Carme nº 37 i que no fa cap funció. Els comerciants i veïns ens informen que diversos vianants hi han topat i inclòs una Sra. ha caigut a terra. 

Es planteja fer una fidelitzaciˇ als clients dels nostres associats.
22.Mar.2013

L'Associació  estudia les diferents oportunitats per donar un millor servei de vendes pels clients dels nostres associats. Està actualment  en estudi: targes o butlletins o tríptics...per:

 - Punts

- Descomptes

- Moneder

- Client preferents

Els Clients dels nostres Associats disposaran de PÓrking.
22.Mar.2013

A la junta del dia 21 de març es va decidir donar la possibilitat d'oferir aparcament als clients dels comerços de l' Associació de comerciants  i serveis Carme Vista Alegre.

L'associat i vocal de la junta Jordi Fabrellas, propietari del Pàrking subterrani de Vista Alegre, farà una proposta a tots els comerciants que vulguin adherir-s'hi per oferir un servei més als  clients del barri.

 

A Girona EmprŔn parlem de... cal repensar el meu negoci?
20.Mar.2013

Tot associat que ho desitgi pot participar a la trobada que es farà a  "Girona Emprèn"   desde l'Ajuntament de Girona el dia 3 d'abril, sobre:

 -  L’estat del negoci, la seva viabilitat i els canvis estratègics que poden convenir segons la situació.

 

Adjuntem link de contacte, programa i inscripció:

http://www.girona.cat/gironaempren/ge/formacions/inscripcio/1883

Tv3 Telenoticies Mig dia retransmet a un soci de l'Associaciˇ Carme Vista Alegre.
20.Mar.2013

La Clinica Veterinaria Veterhouse, associada com a empresa de Serveis a l'associació, va sortir el dia 19 de març a Tv3 mig dia parlant amb el seu propietari Marc Ros de Vilallonga  de:  com la crisis afecta també el mon animal  i al seu  consum.

Link de contacte:

http://www.tv3.cat/videos/4506231/Telenoticies-Barcelona-19032013

SuperAlimentaciˇ: Nou comerš associat
20.Mar.2013

L'associació don la benvinguda a la botiga SuperAlimentació regida per Ali Hasrat. Aquest comerç , va començar com a petita botiga fins a convertirse com a Super en poc temps. Aqui pots trobar qualsevol tipus d'aliment a qualsevol hora del dia.

L'associació us don la benvinguda. 

L'Associaciˇ felicita a la fleca " Pa i mÚs " com a primer any al nostre barri.
19.Mar.2013

La fleca " Pa i més" regida per Jacob i Dana, fa avui un any de la seva inaguració al C/ Carme nº 57. Van apostar per el nostre barri ja que en aquest indret es podia considerar com a únic servei d'aquesta especialització. A la Fleca i poden trobar una gran varietat de pans, brioxeria i una pastisseria artesana de gran qualitat a igual que el seu servei.

Felicitats desde l'Associació.

L'Associaciˇ signa un Conveni de col.laboraciˇ amb el Banc de Sabadell
17.Mar.2013

L'Associació va signar el passat 15 de març un Conveni de col.laboració amb Banc de Sabadell per tal d'oferir al nostre col.lectiu els productes i serveis financers de l'entitat. El conveni va ser signat per en Marc Ros de Vilallonga, president de l'Associació i el sr. Ferran Vega Camps Director de zona del Banc de Sabadell. Hi varen assistir també en Josep Maria Fortià i en Jordi Fabrellas, secretari i vocal de l'Associació de Comerciants i Serveisi la Marta Gironès, directora de Pymes del Banc de Sabadell i responsable de les relacions amb la nostra Associació.

NO al "pipican" que l'Ajuntament vol instal.lar a la Plaša Vista Alegre.
15.Mar.2013

En la darrera Assamblea de l'Associació de Comerciants del mes de febrer es va aprobar per votació general, recolçar a L'associació de Veins del Carme i Vista Alegre a que l'Ajuntament no monti un parc per a gossos " pipican" per fer les seves necessitats.

Es consideren les instal.lacions presentades massa grosses, trencant l'espai paisatgistic de la plaça. Es té en consideració que cada propietari ha de ser prou responsable de la  recollida de les  femtes de la seva  mascota.

Pagines : 1   2   3   4   5   6   7   8   9