Nou soci: Escola bressol CASTELL I CAVALLERS.
15.Abr.2013

Des de L'Associació volem felicitar al nou associat:  l'Escola  bressol Castell i Cavallers ubicada al Parc Vista Alegre. Té la feina de tirar endavant  els petits i petites  del barri i rodalies.

Sigueu Benvinguts!

L'Ajuntament aprova la proposta de Càrrega i Desscàrrega de L'Associació.
15.Abr.2013

El passat 15 de març l'Associació va presentar una instància a l'Ajuntament demanant 3 places de càrrega i descàrrega i una zona blava,

  - càrrega i descàrrega: - 2 a Vista Alegre

                                             - 1 C/ Carme zona Pàrking

  - Zona Blava:  C/ Carme nº 1 fins el nº 55.

 

L'Ajuntament ha aprovat 2 zones de càrrega i descàrrega  al Parc de Vista Alegre. El del carrer del Carme ha estat rebutjat per la circulació dels camions.

Aquesta setmana es pintarà la zona i es podran fer servir a partir del 17 d'abril.

De la zona blava encara estem pendents de resposta.

                                         

                                             

Preparatius per a Girona Temps de Flors
15.Abr.2013

L'Associació ja està escalfant  els motors preparant la seva  primera presentació a l'esdeveniment  Girona Temps de Flors. Disposem de quatre projectes florals (cadascún d'ells amb un rètol indicatiu), distribuïts per tot el barri, degudament indicats  als planells i a la guía de Temps de Flors que l'Ajuntament donarà a la ciutadania.

El vocal Sr. Jordi Fabrellas s'ha reunit amb la  cap i subcap de la brigada Municipal de Girona per quedar d'acord amb tots els preparatius per portar a terme els  projectes florals del barri.

El nostre barri disposarà d'un DESFIBRILADOR CARDÍAC.
15.Abr.2013

En data d'avui parlant amb la Cap i Subcap de la Brigada Municipal de Girona ens confirmen que en el Parc de Vista Alegre disposarem d'un  DESFIBRILADOR PORTÀTIL per qualsevol urgència mèdica cardiovascular.

Nou Soci: SOL SOLET escola bressol
04.Abr.2013

L'Associació vol donar la benvinguda a l'Escola  Bressol SOL SOLET i a tots els seus responsables que fan que tots els petits i petites del barri i rodalies disposin de tots els serveis. I  disfrutin  cada dia com si fossin a casa seva.

Des de l'Associació sigueu Benvinguts.

Sant Jordi i l'Associació
04.Abr.2013

Per la Diada de Catalunya l'Associació participarà directament amb un detall a tots als seus associats, amb una Rosa i un rètol pel comerç associat. A més regalarem punts de llibre perquè puguin ser repartits a tots els clients.

El banc Sabadell ofereix els seus serveis després de signar l'acord amb l'Associació.
03.Abr.2013

Després de signar un acord de col.laboració entre l'Associació i el Banc de Sabadell a principis de març de 2013, l'entitat ofereix als seus  associats  un:  compte d'expansió i finançament a mida per a cada negoci.

El conveni va ser signat pel seu President Sr. Marc Ros acompanyat del secretari i vocal  Sr. Josep Fortià i  Sr. Jordi Fabrellas, per part del Banc Sabadell va signar el Sr. Ferran Vega com a Director de Zona.

S'adjunta PDF d'informació a la pestanya de formularis de la web.

El nou billet de 5 € !!!!!!!!!!!
28.Mar.2013

El president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, va presentar fa uns dies el nou bitllet de 5 euros de la segona sèrie de l'euro, que entrarà en circulació al maig i té tres marques de seguretat noves.
 

Els tres elements de seguretat nous són: la marca d'aigua amb retrat, l'holograma amb retrat i el nombre verd maragda.

El cridaner "nombre verd maragda" canvia el seu color a un blau fosc i produeix un reflex metàl · lic que es desplaça verticalment, segons el BCE.


 http://www.botiguesdecatalunya.cat/cat/noticias/1064/Coneixeu-el-nou-bitllet-de-5-Euros-.html#.UVQJJleWfTQ#ixzz2OpAFlx12

 
Consells de seguretat per als nostres comerciants
28.Mar.2013

En el vostre negoci

- Cal que els treballadors i treballadores siguin conscients que les persones alienes als comerços i serveis de l'Associació no coneixen les mesures de seguretat instal·lades.

- També han de conèixer aquell àmbit de la seguretat que els pertoca o els pot afectar (cal definir el coneixement de la seguretat de l’establiment en funció del grau de responsabilitat).

- Si no disposeu de vigilant de seguretat,  designeu a persones de confiança que coneguin els sistemes de detecció que hi ha instal·lats i que es responsabilitzin de connectar-los.

- Porteu un control del nombre de còpies de claus de l’establiment i de les persones que en disposen.

Amb les targetes de crèdit

- Recordeu que les targetes de crèdit són personals i intransferibles.

- A l’hora de comprovar les dades de la persona titular de la targeta amb el document d’identificació del client, sigueu rigorosos. No accepteu excuses de vincles famíliars ni altres arguments, com haver-se deixat la identificació al vehicle.

- Comproveu sempre que les dades de la targeta, nom i numeració que s’imprimeixen al rebut coincideixen amb les dades de la targeta de la persona títular.

- Davant qualsevol irregularitat, aviseu a la persona encarregada o el servei de seguretat. En cas que no en disposeu, aviseu amb discreció a la policia.

- En cas de dubte sobre la legalitat de la targeta no efectueu l’operació comercial.

- No us deixeu intimidar per les presses del client o pel nombre de persones que esperen ser ateses.

- Eviteu qualsevol tipus de confrontació i actueu amb tota naturalitat. En aquesta situació és útil que us fixeu en aquells trets característics del client, com poden ser tatuatges, cabell, ulls, roba... Podria marxar amb discreció sense esperar el servei de seguretat.

Amb els bitllets

- Comproveu sempre les mesures de seguretat i les particularitats que presenten els bitllets d’euro.

- Si creieu que un bitllet és fals, no l’accepteu.

- En cap cas inicieu una discussió, comuniqueu a la persona que aparentment el bitllet és fals i que segurament ha estat objecte d’un engany. Els bitllets falsos cal portar-los a la policia.

- Si veieu que la persona no vol esperar l’arribada dels serveis de seguretat, no us hi oposeu. Intenteu retenir mentalment les característiques físiques, la roba i, si es dóna el cas, la descripció del vehicle i/o els acompanyants.

Si tot i les precaucions que preneu, sou víctimes d’un fet delictiu, és necessari que el denuncieu.

Cal presentar denúncia a la policia.

Si denuncieu a les dependències policials heu de saber que:

- Les oficines d’atenció al ciutadà (OAC) dels Mossos d’Esquadra presten servei les 24 hores del dia.

- Cal que porteu un document d’identificació personal (DNI, passaport, NIE o permís de conduir).

- Si heu patit un robatori, heu de portar una llista dels efectes sostrets amb el màxim de dades significatives.

- Si sou víctimes d’un delicte, no heu de tocar res i heu d’avisar els Mossos d’Esquadra (112).


http://www.mossos.cat
Estimulem el comerç d'aproximitat
28.Mar.2013

Des de l'Associació no oblidem mai que els comerços del barri són la teranyina econòmica de la pròpia subsistència, el caliu dels carrers i de les relacions humanes.

Pagines : 1   2   3   4   5   6   7   8   9