PROGRAMACIÓ DIA 28 D'OCTUBRE - FIRES SANT NARCÍS 2013
26.Oct.2013

- Fira d'artesania al Pont de Pedra i al Carrer Santa Clara.

- De les 12:00 a les 18:00: L'hora del conte en anglès: a storytime, al Centre Cultural de la Mercè a càrrec de Kids&Us (ACTE GRATUÏT)

- A les 20:00 hores actuació Castellera amb els Xoriguers de la UdG, al Carrer Hortes cantonada amb el Carrer Santa Clara (ACTE GRATUÏT)

NOU SOCI: VILAR REFRIGERACIÓ
10.Oct.2013

Donem la benvinguda al nou soci: Vilar Refrigeració.

ÀNIMS GIRONA F.C
19.Jun.2013

Des de l'Associació animem que el GIRONA F.C. segueixi endavant DIRECCIÓ A  1era. Només queden dos partits.

Històric Camp de fútbol a la PLAÇA VISTA ALEGRE.

 Al febrer de 1930., l'Ajuntament va decidir atorgar una subvenció anual al club de 2.000 pessetes amb la condició que el Girona renunciés a una altra subvenció per Fires, que cedís la instal·lació de Vista Alegre per a qualsevol celebració d'interès municipal i la concessió d'entrada gratuïta a 100 alumnes de les escoles nacionals de la ciutat.

http://www.gironafutbolclub.com/catala/historia/historia.htm

Descomptes al PARKING VISTA ALEGRE
11.Jun.2013

L'Aparcament de Vista Alegre posa a disposició dels associats que ho sol·licitin uns tiquets de descompte per els seus clients.

També hi ha possibilitat de fer abonaments pels propis associats, en que depenen de les necessitats horàries es faran a mida.

Consultar al taulell d'anuncis

Una disminuïda física cau a la carretera del Carrer del Carme.
11.Jun.2013

Belen Arroyo va caure en mig del Carrer del Carme quan sortia d'un dels nostres establiments associats i es dirigia a creuar pel pas de vianants. Aquest pas no té la pendent obligada ni compleix les normes. La cadira de rodes va volcar lateralment. i va ser necessària la presència de l'ambulancia i la Guardia Urbana.  L'afectada denunciarà a l'Ajuntament i l'Associació presentarà una instàcia per fer complir la normativa corresponent.

NOU SOCI: GESTORIA NOUS TRÀMITS S.L.P
10.Jun.2013

Des de l'Associació donem la benvinguda a la Gestoria Nous Tràmits S.L.P.

EL BARRI JA DISPOSA DE DESFIBRIL·LADOR CARDÍAC
23.May.2013

Des d'avui el nostre  barri  ja disposa d'un Desfribil·lador cardíac. Està localitzat a la Plaça Vista Alegre.

L'Associació prepara el programa de les " NITS D'ESTIU"
23.May.2013

L'Associació comença a estudiar el programa i les propostes per les nits de l'estiu. Entre elles:  Actuacions Musicals, nits de cinema i exposicions i concurs de pintura.

Bonics espectacles a la fresca des de la Plaça Vista Alegre.

 

EL JARDÍ NÚMERO 2 AL DIARI DE GIRONA
22.May.2013

El dia 15 de Maig al Diari de Girona ha sortit un dels Jardins del Barri de Vista Alegre, com a mostra de que aquest any el Temps de Flors s'ha estès més enllà del Barri Vell.

SEGURETAT PELS COMERÇOS
22.May.2013

L'Associació envia a tots els seus associats un rètol dels Mossos d'Esquadra a través de de la Confederació de Comerç de Catalunya per intentar donar més seguretat a cada establiment.

Pagines : 1   2   3   4   5   6   7   8   9