VETERHOUSE CLÍNICA VETERINÀRIA
16.Ene.2015


Veterhose realitza la seva Campanya Gener 2.015 en cirurgies, vacumacions i xips.

 

Infórmat a:  www.vetehouse.com

Vine a deixar la carta al Patge Reial
29.Dic.2014

Encara teniu temps el proper dia 3 de Gener.

A més fes un dibuix i pintat la cara

Fes un dibuix i entra en el sorteig d'una panera
29.Dic.2014
Vine i pintat la cara al nostre taller
29.Dic.2014
L'ASSOCIACIÓ PARTICIPA A LES ACTIVITATS DE SANT JORDI
04.Ago.2014

El passat dia 23 d'abril, en motiu de Sant Jordi, l'Associació també va tenir dos parades de caràcter informatiu a on es repartien informacions dels comerços adherits, per tal de que la gent pogués conèixer una mica més l'activitat del barri.

L'ASSOCIACIÓ TAMBÉ PARTICIPA A L'EXPOSICIÓ DE FLORS
10.May.2014

Aquest any l'Associació ha preparat aquest muntatge per les Flors de Girona.

Es troba situat en el Pont que uneix el Carrer del Carme amb el Carrer de la Rutlla.

S'ha creat per memorar una riuada que hi va haver-hi l'any 1970 i que arran d'aquesta es va destruir l'antic Pont  i es va substituir per l'actual.

TEMPS DE FLORS AL BARRI DEL CARME - VISTA ALEGRE
09.May.2014

El TEMPS DE FLORS també arriba al barri del Carme - Vista Alegre.

Del 10 al 18 de Maig us hi esperem!

PROGRAMA VEÏNS TV GIRONA (06/03/2014)
07.Mar.2014

http://www.youtube.com/watch?v=w553t_LgQYMTVGi : vdeos

http://youtube.com/watch?v=IXwgzfR6ew4

http://www.youtube.com/watch?v=aHJGBQvfkKQ 

 

Ahir dia 06 de març del 2014 en Marc Ros (President de l'Associació) i en Jordi Fabrellas (Vocal de l'Associació) van assistir al programa Veïns de la Televisió Girona a on van fer diverses propostes per donar a conèixer el barri i fer-hi diverses activitats perquè sigui més dinàmic i la gent ens visiti.

 

 

 

 
 
DIJOUS GRAS - RECEPTA DE LA COCA DE LLARDONS
26.Feb.2014
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingredients: (6-8 persones)
 
 
  • 400 g de farina de força
  • 100 g de llet sencera
  • 100 g d'aigua
  • 175 g de llardons
  • 150 g de llard de porc
  • 100 g de sucre
  • 20 g de llevat fresc de flequer
  • 5 g de sal
  • 1 cullerada petita de matafaluga en gra
  • 50 g de pinyons

 

Preparació:
 
En un bol gran, s'hi barreja l'aigua i la llet tèbies.
S'hi afegeix el sucre, la farina i el llevat. Es barreja fins aconseguir unir tots els ingredients.
Tot seguit, es transfereix la massa al damunt d'una superfície llisa i s'amassa fins aconseguir una massa homogènia que no s'enganxi a les mans.
A continuació, s'hi afegeix la sal i el llard, i es continua amassant fins que la massa absorbeixi tot el llard.
Finalment, s'hi afegeixen els llardons i la matafaluga. I s'amassa per a què quedi ben homogènia.
En aquest punt, es forma una bola i es tapa amb un drap de cuina. Es deixa reposar durant uns 30 minuts.
A continuació, s'extén la massa al damunt d'un tros de paper de forn enfarinat, i se li dóna forma de coca d'un gruix de 1-1.5 cm.
Es tapa amb un drap i es deixa llevar tota la nit. (Lleva molt poc, però aquest temps li dóna esponjositat a la massa).
L'endemà, es preescalfa el forn a 180ºC (350ºF).
S'empolsima la coca amb sucre i pinyons, i s'enforna durant uns 20-25 minuts fins que sigui rossa.
Es deixa refredar i ja està llesta.
 
Bon profit!
ENTREGA DE LA PANERA DE NADAL!
15.Ene.2014

El passat dia 09 de Gener, el President de l'Associació Marc Ros de Vilallonga va fer entrega de la panera a la Kylie una veïna del barri que va participar en el sorteig a les Carpes el Patge Reil de Nadal ubicades a nostre barri.

 

Felicitats :)

Pagines : 1   2   3   4   5   6   7   8   9