TEST INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA 18 FEBRER
QUIN ALIMENT ET FA MAL ? QUAN ACABES DE MENJAR ET SENTS MALAMENT, INFLAT, AMB FLATULÈNCIA ? DEMANA HORA A FARMÀCIA MONT BORRELL. PREU DE LA PROVA: 59,90 euros
REVISIONS AUDIOMÈTRIQUES GRATUÏTES
Has de pujar el volum de la tele? No entens les converses ? Vine a la FARMÀCIA MONT BORRELL i demana hora. Et farem una REVISIÓ AUDITIVA.
PROVA DEL VIRUS DE LA SIDA
Per només 10 euros et realitzem el test del virus de la Sida. Vine a la FARMÀCIA MONT BORRELL.
veterhouse clinica veterinaria
Troba totes les nostres millors ofertes per la teva mascota a la web; veterhouse.com
VETERHOUSE CLINICA VETERINARIA
OFERTA DE GENER: CATRACIONS MASCLES - Gats 60€ - Gossos : 100€ OVARIOHISTERECTOMIA - Gates 100€ - Gosses: 150€ NETEJA DE BUCAL - 100€
TIQUETS DE DESCOMPTE DE L'APARCAMENT DE VISTA ALEGRE
A tots aquells associats que ho sol•licitin, l’Aparcament Vista Alegre, els farà entrega de 10 tiquets de descompte, mensuals, de 5 minuts. Els clients de l’associat, a la presentació d’aquest tiquet, gaudirà d’una reducció de 5 minuts sobre la seva estada total. Aquest servei no té cap cost per l’associat. És molt IMPORTANT que tots els tiquets duguin el segell de l'Aparcament i de l'Establiment associat. Disposem d’altres tipus de tiquets descompte i abonaments que seran informats personalment a cada associat per correu electrònic (en pdf).
ANÀLISIS CAPIL.LAR GRATUÏT DIA 1 MARÇ
De les 4,30 a les 8 h. vine a la FARMÀCIA MONT BORRELL. Et farem una revisió gratuïta del cabell i t'aconsellerem un tractament.
TEMPS DE FLORS
L'associació disposa de quatre jardins florals. 1- Jardí del Patronat de la Santa Creu ( Carrer del Carme,63) 2- Plaça Vista Alegre (Aparcament Vista Alegre) 3- Passatge dels Picapedrers 4- Jardí dels Serveis Educatius del Gironès US HI ESPEREM !!!!!!!!!
OFERTA FORTIÀ ARQUITECTES
OFERTA- Elaboració d'informes per Comunitats de Propietaris per presentació a Subvencions per Rehabilitació. Redacció d'Informes Tècnics Estructurals ( ITE ) Descompte del 20% .
OFERTA VETERHOUSE Clínica Veterinària
VETERHOUSE Clínica veterinària ofereix el 20% en les cirurgies de castracions i ovariohisterectomie a Gos/a o gat/a fins el 31 de març de 2013
Pàgines web
Es realitzen aplicacions i pàgines web a mida. Consultar a Filmultimedia.com o bé al número 872 98 35 23.
Estanc Teixidor
Els dimarts i divendres es juga l’ Euromillon amb pots milionaris, per només 2 euros poden ser teus. Tenim Shishas.